U velikoj ponudi krovnih pokrova BMD STIL-a, jedno od mjesta pri samom vrhu kvalitete i povoljne cijene zauzima Nexe crijep. Obzirom na potražnju i interes kupaca, odlučili smo pripremiti sjajnu akciju i učiniti ga još povoljnijim i korak bliže do vašega krova.

Osim najprodavanijih modela – Cezara natur 1/1, Cezara crvenog 1/1, Glinexa premium 1/1 i Glinexa kontinental 1/1, snizili smo cijene svih ostalih modela Nexe osnovnog crijepa ponude i to za čak 50%!
Nexe crijepovi u potpunosti su napravljeni od prirodnog materijala, a dizajnom i funkcionalnošću namijenjeni su kontinentalnim i mediteranskim područjima.

Modeli Nexe crijepa:
Cezar, Oktavijan i Dioklecijan su crijepovi velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za krov. Njihova glavna odlika je veličina (10 kom/m2) što znatno utječe na utrošak materijala, brzinu gradnje i u konačnici predstavlja bolju ekonomsku isplativost.

Glinex kontinental je crijep iznimne kvalitete, kontinentalni tip, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Prosječne je mase 3,1  kilogram, s utroškom od oko 13 komada na metar kvadratni krova, čime se bitno smanjuje broj potrebnih crijepova.

Glinex premium je vrhunski kontinentalni crijep, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Kao glavna prednost ističe se mogućnost kliznog letvanja, što ga čini savršenim za novogradnju i sanacije postojećih krovišta.

Valens je ravni crijep koji svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm objektima. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje što ga čini pogodnim za sanacije.

Mediteran i Mediteran antik predstavljaju idealno rješenje ako se vaš krov nalazi u priobalju ili ako je izložen učestalim i jakim vjetrovima. Utroškom od 13 komada po metru kvadratnom i težinom od 3,6 kilograma lako se i brzo ugrađuju na svaki krov.

Dio posebne akcijske ponude je i Nexe visoko paropropusna krovna folija Compact 140, čija je cijena također snižena 50%. Ona omogućava pravilno isušivanje konstrukcije i izolacijskih materijala, omogućava stvaranje ugodne mikroklime u prostoru, zbog svojih osobina povećava i termoizolacijska svojstva za oko 10%, produžava vijek trajanja konstrukcije, podkonstrukcije i pokrova, omogućava postavljanje na krovnu oplatu, rogove ili kosu betonsku ploču, sprječava prodor nametnika te time čuva konstrukciju od propadanja i truljenja i sprječava prohlađivanje i kondenzaciju vode u toplinskoj izolaciji.

Ne propustite sjajne, jesenske akcijske cijene i požurite do prodajnih centara BMD STIL-a po svoj novi, vrhunski Nexe crijep.
Akcija traje do isteka zaliha! [BMD STIL]