BMD STIL građenje

BMD STIL d.o.o. uz najveću ponudu građevinskog materijala, vrši i uslugu izgradnje stambenih objekata poput višestambenih zgrada s poslovnim prostorima i nestambenih objekata poput montažnih armiranobetonskih hala.

Image

Građevinski materijal i izgradnja objekata

 

Naši stambeni objekti nalaze se na lokacijama u Zagrebu (Jarun, Dubrava), Zlataru te u Baški na otoku Krku. Objekti su projektirani i izvedeni u skladu sa svim europskim normama, a za njihovu je izgradnju korišten isključivo prirodni materijal. Svi objekti su visokog energetskog razreda. Stanovi u objektima su netto korisno površine od 40 do 90 m2 i svaki ima pripadajuće garažno mjesto.

Trenutni katalog stanova možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Montažne hale sastoje se od armiranobetonskih elemenata – temeljnih čašica, stupova, krovnih nosača, elemenata za međukatnu konstrukciju te elemenata za fasadne zidove. Montažni elementi su klase vidljivosti SB 2 po DBV/BDZ. Krovni nosači izvode se kao prednapregnuti nosači što osigurava raspone iznad 20 metara, čime funkcionalnost ovakvih objekata doseže maksimum. Stupovi se mogu izvoditi s konzolama za prihvat nosača kranskih staza tako da svi objekti mogu biti projektirani kao proizvodni, skladišni ili trgovački objekti.

Ponuda radnih strojeva
Trenutni katalog radnih strojeva pogledati i preuzeti OVDJE.