Aquafire ploča 12,5mm 1200x2000mm

110,79 Kn/m2

83,09 Kn/m2

Istaknuta cijena odnosi se na 1 m2.

AquaFire vanjska cementna ploča je vrsta ploče namijenjena i unutarnjim i vanjskim prostorima, zbog svojih posebnih svojstava, ali i jednostavnog načina rada. 

AquaFire ploča je lagana fibrocementna ploča izrađena od mješavine cementa i polistirenskih granula, ojačana stakloplastikom. Posebna ploča s mnogo poboljšanim tehničkim kvalitetama za razliku od obične suhozidne ploče, koja ima tehničko odobrenje otpornosti na vatru.

Idealna je za pregradne zidove, zidne obloge, suhe iskopine, čistače i stropove u vlažnim ili suhim okruženjima, ali i za toplinsku i hidroimulaciju, pomažući u poboljšanju energetske učinkovitosti. Nema oštećenja na prisutnosti vode, stoga je to vodootporna ploča, idealna u vlažnim okruženjima, vanjskim okruženjima, bazenima, kupaonicama, tuševima, kuhinjama i rublju.

Fasadna fibrocementna ploča AQUAFIRE fasadi pruža izuzetnu i izdržljivu potporu za keramičke obloge, obloge od pločica i pločica, stakleni mozaik, za pokrivanje opeke ili drugih zidova. Može se završiti kako bi se dobila glatka površina, spremna za bojanje. AQUAFIRE vanjske cementne pločice pogodne su za montažu na drvene konstrukcije i metalne konstrukcije.