KNAUF Novosti u asortimanu

KNAUF Rotband i KNAUF MP 75 L novi proizvodi u prodajnim centrima BMD STIL!

Kao novost u asortimanu ističemo proizvode iz KNAUF obitelji. Posjetite nas u našim prodajnim centrima i saznajte prednosti gipsanih žbuka u odnosu na druge materijale, te ugovorite kupnju po najpovoljnijim uvjetima na tržištu.

KNAUF Rotband - gipsana žbuka za ručnu primjenu

Jednoslojna žbuka za zid i strop, za ručnu obradu za sve vrste unutarnjih prostorija s uobičajenom vlažnošću zraka, uključujući i kućna vlažnija mjesta kao što su kuhinje i kupaonice. Knauf Rotband vezivna gipsana žbuka upotrebljava se za popravke ili za žbukanje po cijeloj površini svih podloga koje se rabe za gradnju, kao što su gotovi betonski elementi, površine gornjeg sloja betona, gipsane ploče, žbuke te opeke. Preporučena debljina žbuke: 5 – 50 mm.

KNAUF MP 75 L - gipsana žbuka za strojnu primjenu

Lagana strojna žbuka na bazi gipsa MP 75 L je izuzetno izdašna, tvornički gotova žbuka na pouzdanoj bazi gipsa, s posebnim lakim dodacima. Prikladna za porobeton, lagane zidne blokove, betonske blokove, budući da odgovara specifičnim svojstvima podloge glede velike upojnosti. Prikladna je za sve prostorije s uobičajenom vlagom zraka, uključujući i vlažne prostorije u kućanstvu, kao što su kuhinje i kupaonice.

 

 


Ispis   E-mail